Hva var vi? Hva er vi?

14702505_10153813313076237_1832054211250572988_n«SPU? Hva er det?». Dette var reaksjonen jeg stadig møtte på når jeg i fjor som styremedlem prøvde å rekruttere folk til Psykokvelder. Det fikk meg til å tenke: hvorfor vet ikke folk hva SPU er? Denne problemstillingen var det flere styremedlemmer som delte, og under et styremøte mai 2016 kom vi frem til en konsensus hva årsaken var: Usikkerhet. Hvem er vår målgruppe? Og hva er vårt formål? Dette førte videre til et stiftelsesmøte, hvor daværende leder Frauke Bock presenterte våre nye vedtekter, der all tvil ble lagt til side. SPU hadde nå fått sin målgruppe og formål. «SPU sitt formål skal være å ivareta psykologistudentene ved INNs sosiale og faglige interesse».

Nå står et nytt semester for døren, og i løpet av året vil SPU ha ettårsjubileum som linjeforening for psykologi ved Høgskolen i Innlandet. Den tidligere interessegruppen for psykologiinteresserte, har nå blitt en linjeforening med fullt fokus på psykologistudentene i Lillehammer.

En ny tid

Aktiviteten og engasjementet rundt SPU har aldri vært større, og den er voksende. Dette vises blant annet gjennom økningen av antall arrangementer arrangert pr. semester. Sammenligner du med fjoråret er forskjellen enorm. Høsten 2015 hadde SPU ett arrangement, høsten 2016 hadde vi seks! Dette er en progresjon vi er veldig fornøyde med. Som leder er jeg meget stolt over hva gruppen har utrettet, og jeg gleder meg masse til å følge denne utviklingen videre gjennom vårsemesteret.

Jeg håper at dette bare er starten på noe stort. Min drøm og visjon med SPU er at vi skal bli et samlingspunkt som binder psykologistudentene, og som bidrar til at vi har det beste studentmiljøet på Lillehammer. Ambisjonen er nokså ambisiøs, men jeg har stor tro på at dette er noe vi kan få til sammen!

– Geir Martin Hustavnes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s