Hei fra SPU-lederen

Hei alle sammen!

Nå er skoleåret godt i gang her på Lillehammer, og jeg Eveline Berge er ny leder for SPU. Jeg går 3. Året psykologi og er klar for å ta linjeforeningen til nye høyder i år! Håper du vil være med meg og det fantastiske styret jeg har på denne reisen!

eve-e1538904486799.jpg

Vi har mange nye studenter her på høgskolen i år og alle vet kanskje ikke hva SPU er. Det er nemlig psykologistudentenes linjeforening ved Høgskolen i Innlandet avdeling Lillehammer. Vi arrangerer blant annet spennende foredrag, sosiale arrangementer og jobber for å ivareta psykologistudentenes faglige og sosiale interesser. Vårt styre består av 19 engasjerte studenter, og det arrangeres blant annet psykokvelder, karrieredager og andre sosiale arrangementer. Har du tips eller forslag til hva vi som linjeforening kan gjøre for at psykologistudiet skal bli ENDA bedre? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Er du ikke psykologistudent, men like interessert i tematikken som oss, så følg oss på Facebook og delta på våre psykokvelder og få mer kunnskap du også!

Vi i SPU håper at du vil titte innom nettsiden med jevne mellomrom, for her kommer det forløpende mange fine innlegg med varierte temaer som jeg håper vil være interessant og nyttig for deg.

Ønsker alle en fantastisk spennende og innholdsrik høst fylt med psykologi og sosiale happenings!

Eveline Berge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s