Tilbakeblikk på høstens arrangement

Heisann! I dag er siste dagen i november og vi i PR har bestemt oss for å ta juleferie de siste eksamensukene og ut året. I januar er vi tilbake med mer spennende innhold, vi har blant annet innlegg fra flere psykologer på vei, innlegg om politihøyskolen og innlegg om klinisk master i Odense i Danmark og klinisk master i Polen. Har du ønsker om innlegg, for eksempel om en spesiell mastergrad, kan du sende ønskene til promotering.spu@gmail.no så ordner vi trolig det også til januar.

I år har vi virkelig fått nettsiden opp å gå, lesertallene stiger for hvert innlegg og vi er veldig takknemlige for alle som er innom. Minner om at du finner alle innleggene i kategoriene på høyre side. I kategorien innlegg fra forelesere finner du for eksempel stresstips til eksamensperioden og tips til hvordan man kan gjøre sensor fornøyd på eksamen, veldig relevant nå!

Over til dagens innlegg som er en oppsummering av høstens arrangment. I høst har vi fått til mye bra og har gjennomført to psykokvelder, vår første «psykologer ser film» i tillegg til bli-kjent fest og halloween fest, begge med tilfeldig vors i forkant.

 

Den 15. september kjørte vi på med årets første fest, nemlig bli-kjent fest. Vi hadde tilfeldig vors som går ut på at alle får utdelt et vors og skal møte opp der for å bli kjent med andre. På vorsene skal det være folk fra alle de tre klassene slik at det blir en gyllen mulighet til å bli kjent med nye fjes, også på tvers av klassene. Å kjenne noen i klassene over er gull verdt når han ikke er helt sikker på verken opp eller ned i innføringsboken og trenger litt råd. På tilfeldig vors hos Thea fikk alle for eksempel bursdagshatt med navn på slik at det skulle bli lett å huske. Ellers gikk det i bli-kjent drikkeleker til den store gullmedalje. Videre dro vi til Cafe Stift og DJ Mika Meidell satte igang en skikkelig dansefest. KOS!

 

Den 24. oktober var det på tide å være litt mer faglig og SPU holdt psykokveld med temaet autisme. Peder Magnussen som går i andre klasse, har selv autisme og holdt et spennende foredrag om hans opplevelser med diagnosen og hvordan vi senere i arbeidslivet bør møte de med autisme.

 

Den 31. oktober på selveste Halloween dro vi i gang en skikkelig Halloweenfest. Tilfeldig vors ble igjen en stor suksess og over 100 var påmeldt. Etter vors dro vi videre til Cafe Stift hvor lokalet ble fylt opp på rekordtid. DJ Mika Meidell hadde igjen ansvar for musikken og skapte rå stemning. Kostymene var både lekre og skumle, du finner flere bilder her.

 

Den 15. november var det tid for ny psykokveld og denne gangen hadde vi besøk av psykologspesialist Cathrine Dahle. Hun jobber i kompasset som tilbyr hjelp og terapi til pårørende til rusmisbrukere. Dette kan være for eksempel barn av foreldre med rusproblem. Tematikken under psykokvelden handlet om langtidseffektene av å vokse opp i en familie med rusproblem. Vi fikk også muligheten til å stille spørsmål om hvordan livet som psykolog er og vi fikk en bredere forståelse av yrket.

 

Den 26. november hadde vi vårt første «psykologer ser film» arrangement og vi såg filmen Rain Man. Dette er et nytt prosjekt vi jobber med i samarbeid med foreleser Ulrika Håkansson og Filmklubben. På nyåret vil det komme flere slike kvelder, og vi håper dere er like giret som oss på dette konseptet. Etter filmen hadde vi panel om filmen og autisme. Panelet vart styrt av Ulrika Håkonsson, som er både psykolog og foreleser, og deltakerene i panelet var Peder Magnussen, som selv har autisme og Per Normann Andersen som har PhD i autisme. Veldig interessant og lærerikt.

 

Sist, men ikke minst, den 30. november hadde vi juleavslutning på studenten. Det var gratis pepperkaker og gløgg til alle psykologistudenter og vi hadde Kahoot, veldig koselig!

Vi takker for en fin høst og gleder oss til flere arrangement med dere!

alle redigert 3

Lykke til med eksameninnspurt og god jul når den tid kommer, hilsen oss i SPU ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s