Nyttårshilsen fra SPU-lederen

Hei alle sammen, og godt nytt år!

Nå er det nye året godt i gang og de fleste er allerede å finne på lesesalen eller i biblioteket. Et nytt år er for mange blanke ark, ny motivasjon og nye målsettinger. Dette gjelder for SPU også, men siden psykologistudenter er over gjennomsnittlig opptatt av forskning, vet vi at forskning viser at 1/3 av alle nyttårsløfter er brutt etter 4 uker. Og 6 måneder senere er mindre enn halvparten av dem fortsatt levende. Løsningen er å sette seg mål som er oppnåelige, og nettopp dette har vi gjort i år og vi oppfordrer dere til å gjøre det samme.

Vi har i år mye spennende på agendaen, som vi gleder oss til å dele med dere i månedene som kommer. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere en liten smakebit på hva vi i styret har planlagt for dere de førstkommende ukene.

Maskeradeball 23.01.19

Årets store happening går av stabelen den 23. januar. Det er da klart for psykologistudentenes nyttårsbord, som i år har en mystisk vri. Sosiale arrangementer har i år planlagt et spektakulært maskeradeball med god mat, spennende kåringer, godt utvalg i baren og en atmosfære av det sjeldne slaget. Så hvis du er nysgjerrig på hvem som skjuler seg bak maskene så sjekk ut vårt facebook-arrangement og meld deg på. Dette vil du ikke gå glipp av!

Psykokveld med Stine Sofies stiftelse 12.02.19

Den 12. februar er det klart for årets første psykokveld. Vi er så heldige å få besøk av Stine Sofie stiftelsen, som er en norsk stiftelse som arbeider for å beskytte barn mot vold og overgrep, for å avdekke vold og overgrep mot barn og for å sikre barnas rettssikkerhet. Mer informasjon kommer om dette så følg med på nettsiden i ukene fremover. Psykokveld- gruppen håper så mange som mulig ser viktigheten av dette og setter av datoen. Det vil bli spennende foredrag og muligheter for å stille spørsmål. Arrangementet er helt gratis og du finner facebookarrangementet her

Karrieredag 20.02.19

20. Februar er det duket for karrieredagen 2019 ved Høgskolen Innlandet, avdeling Lillehammer. Dette er en gyllen mulighet for psykologistudenter som trenger inspirasjon til veien videre. Du vil i løpet av denne dagen få et innblikk i hvilke muligheter du har med en bachelor i psykologi, samt presentasjon av diverse mastergrader rundt om i verden. Disse presentasjonene er ment for å hjelpe deg et steg på veien og å motivere deg til å nå dine egne mål. Denne dagen er full av muligheter og det er opp til deg hva du ønsker å få ut av den! Mer informasjon om karrieredagen kommer i eget arrangement så følg med på SPU sine sosiale kanaler. Psykokveld skal i samarbeid med psykologiforbundet gjøre sitt ytterste for at nettopp du får utbytte av denne dagen. Kanskje blir veien fra bachelor til master noe kortere. Vi i SPU ser frem til en dag med faglig påfyll, nettverksbygging og sosialisering. Program og arrangment kommer etterhvert.

Som du ser har vi mye å glede oss til de førstkommende ukene og jeg håper å se nettopp deg på våre arrangementer i år. Videre har vi flere sosiale arrangementer og psykokvelder på lur, så hold deg oppdatert på våre sosiale kanaler så du ikke går glipp av noe! Jeg håper alle får en fantastisk start på det nye året og dersom du skulle ha spørsmål eller innspill så nøl ikke med å ta kontakt!

Stor klem fra Eveline Berge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s