Tilbakeblikk på psykokvelden med Stine Sofies Stiftelse

Først må vi bare takke alle som kom på psykokvelden vår med Stine Sofies Stiftelse den 12.02, for et bra oppmøte! Så bra at over 200 stk også mente dette var et utrolig viktig foredrag å få med seg. Vi vil så sende en stor takk til Ole Morten som holdt foredraget, vi synes han gjorde en utrolig god jobb, og hadde en fin balanse mellom det som måtte være alvorlig og det som kunne tas med litt humor. Det som gjorde foredraget helt spesielt var alle historiene til Ole Morten, det er tydelig at han har opplevd mange sterke samtaler med barn. Om du ikke var på foredraget vil vi absolutt anbefale å dra på et lignende arrangment ved senere anledning. Vi opplevde at foredraget traff veldig, og at studenter fra flere studieretninger, samt både barnehageansatte og lærere fikk et godt læringsutbytte.

Dette er så viktig og dette må vi som fagpersoner tørre å snakke om!
«80% av terapautene opplevde det som ubehagelig å spørre barna om vold og overgrep, mens kun 5% av barna synes det var opprørende å svare på spørsmål om temaet.»

For å ha mulighet til å se tilbake på foredraget og hente fram igjen det vi har lært legger vi ut presentasjonen som ble holdt. Noen av sidene er fjernet i hensyn til personvern.

SPU takker for et fint arrangement!

Husk karrieredag den 20.februar, facebook-arrangementet her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s