Datoene du må holde av!

Godt nyttår til alle psykologistudenter, og til alle andre som titter innom nettsiden vår!

Parkeringsplassen var full allerede noen dager inn i januar, noe som vil si at dere er sykt flinke som har startet semesteret tidlig. Selv om lesesalen føles litt tung å komme tilbake til har det vært utrolig koselig å se alle kjente fjes igjen, og vi gleder oss selvfølgelig til å få til masse gøy sammen med dere dette semesteret.

Siden SPU har både en leder og en nestleder som gjør en glimrende jobb, samt ledere med en enorm innsats i sosiale arrangementer, psykokveld og sportslige arrangementer, har vi allerede nå klart det meste som skal skje dette semesteret.

For å få med flest mulig på arrangementene lager vi dette innlegget slik at dere skal få en oversikt over datoene dere må holde av. Det vil si at dere må klargjøre almanakkene deres for jobb, reiser og alt annet som foregår disse datoene, FOR DETTE VIL DERE IKKE GÅ GLIPP AV. Så her kommer datoene.

Hvis du klikker på arrangementene som ser ut som linker vil du komme direkte inn på arrangementet på Facebook. Dette vil vi oppdatere fortløpende da ikke alle arrangementene er opprettet enda.

Datoene over er arrangementene som foreløpig er satt, men det kan dukke opp flere arrangementer underveis, så det er viktig å følge med fortløpende. Det må også sies at det kan oppstå endringer i denne halvårsplanen, men vi forsøker å holde oss til de satte datoene så langt det lar seg gjøre.

Som forrige semester vil det arrangeres arrangementer kun for medlemmer, og siden for eksempel stipendpilsen ble så bra sist er dette noe vil vil prøve å få til flere ganger – gjerne månedlig.

Det er ikke for sent å bli medlem av SPU. For å bli medlem vippser du 150kr til 541938. Vi har så langt klart å gi rabatterte priser til medlemmer på alle våre arrangementer, og dette er noe vi håper vi får til videre også. Hvis du har planer om å dra på både nyttårsbordet og psykokvelden med Peder Kjøs har du allerede spart 125kr ved å være medlem. Med andre ord er medlemskapet anbefalt for deg som ønsker å ta del i det sosiale som skjer på ditt studium, og for deg som også ønsker å bli kjent med mennesker på psykolgistudiet, men også på tvers av linjer.

Husk at du får med deg veldig mye mer av hva SPU arrangerer hvis du følger oss på sosiale medier, for det er det er først og fremst disse plattformene vi bruker for å formidle til dere hva dere har muligheten til å få med dere.

Så, følg oss på Instagram og Facebook!

Det må også sies at det selvfølgelig venter noen spennende innlegg på nettsiden så vi vil anbefale dere å følge godt med her også.

Da er det bare å ønske semesteret velkommen, og si at vi gleder oss helt enormt til alt gøy vi skal finne på sammen!

Klem fra PR-jentene<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s