Nyttårsbord

God mandag alle psykologistudenter!

Håper alle har en fin start på uka, og at dere har kommet dere etter nyttårsbordet.

Først og fremst ønsker vi å takke alle som deltok på årets nyttårsbord, og vi må rett og slett ta av oss hatten for hvor utrolig kjekke og vakre dere alle var. Vi er så imponert over alle fantastiske kjoler, stilige dresser og nydelige frisyrer som dere stilte med.

Dere, hver og en, gjorde kvelden helt super for så mange mennesker, og det vil vi gjerne takke dere for – det hadde aldri gått uten dere.

Bildeveggen ble flittig brukt, noe som resulterte i mange bilder (av ulike kvalitet hehe). Grunnet mye pågang er det dessverre noen bilder som er helt blury eller helt mørke, men vi har valgt å poste alle bildene som har kvalitet bedre enn ok. Så her kommer et lite bildedryss fra kvelden.

Hvis noen ønsker at vi fjerner enkelte bilder er det bare å ta kontakt med PR-leder, Fride Brenna Aga, så ordner det seg.

Vi må også si tusen takk til alle SPU-medlemmer, og da spesielt «Sosiale arrangementer», som har jobbet utrolig mye og hardt for å gjøre kvelden bra. En spesiell takk til mastermind Marthe som har sittet dag ut og dag inn med allergier osv. for å legge en sinnsyk kabal.

En stor takk må også rettes til kveldens underholdning, og de som bidro til dette. Takk til konferansierene Marthe og Haakon. Takk til Alexander og Elise for nydelig sang (og gitarspill). Takk til Victoria og Ingrid som holdt herrenes tale, og takk til Martin og Eirik som holdt damenes tale. Og tusen takk til Gina og Benjamin for at dere samlet inn alles stemmer, og tok ansvar for kåringene.

Og selvfølgelig gratulerer så mye til alle som vant de ulike kåringene. Her er en liten oversikt over de som ble stemt frem av alle deltakende:

Årets Nobelprisvinner: Elias Kjelsrud Aass

Årets Moteløve: Marthe Helmen

Årets Solstråle: Elise Bakke

Årets Førstis: Sofie Moen

Årets Morroklump: Martin Boberg

Årets Pilgrim: Mutasim Billah aka Mutta

Årets Partyløve: Sergej Semashkevich

Årets Best kledde: Nicolai Stallerud

Årets Dronning: Anna Kristiane Bustgaard

Årets Konge: Mathias Østberg

Som dere sikkert har sett på vår Facebookside, har vi fått med oss kritikken som har florert på Jodel, og vi kommer derfor ikke utenom å nevne dette. Dette kan dere lese mer om i innlegget på Facebook, men vi gjør alt vi kan for at slike tilfeller ikke skal forekomme, og vi jobber også mot forbedring på dette punktet. De som eventuelt måtte ha noen tilbakemeldinger kan alltid ta kontakt med oss og gi beskjed om dette, så det må dere ikke tvile på.

Vi må også si at alle de positive tilbakemeldingene er mottatt selv om det lett kan forsvinne litt i stormen, men vi er ufattelig glade for å høre at så mange hadde en fin kveld.

Med det takker vi alle for kvelden, og vi håper virkelig at dere koste dere!

SPU

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s