SPU-styret 2021/2022

Hei alle psykologistudenter!

SPU-styret var komplett i august, men det tok oss noen måneder å få samlet hele styret til fotografering. Men nå har vi klart det! Vi har hatt et travelt og produktivt semester, der vi har fått til mange spennende arrangementer for psykologistudentene. Denne buketten av engasjerte studenter gleder seg til å arrangere mer for dere neste semester!

For at du skal bli litt bedre kjent med SPU og hva vi gjør, så vil det komme en liten presentasjon av de ulike gruppene og deres arbeidsoppgaver.

LEDEREN

Torstein Notø er vår kjære leder for 2021/2022. Hans hovedoppgaver er hovedsakelig å ha overordnet kontroll over de ulike undergruppene, samt god kommunikasjon med alle lederne. Han har også full kontroll på økonomien og sørger for at alt går rundt i styret. I tillegg styrer han medlemskap og medlemsgruppen til SPU.

PSYKOKVELD

Fra venstre bak: Hannah Victoria Elle, Dennis Bjørtvedt Torkelsen og Anniken Bakka Løvskogen. Foran: Matias Håndlykken

Psykokveld består hovedsakelig av å arrangere kvelder med eksterne foredragsholdere som snakker om spennende tema som er relevant for psykologien. Vi har for eksempel hatt Peder Kjøs, Stine Sofies stiftelse og flere på besøk. I tillegg til dette arrangerer vi karrieredagen hvor vi henter inn folk fra forskjellige studier – både i Norge og utlandet – for å fortelle om veien videre etter endt bachelor.

SOSIALE ARRANGEMENTER

Fra venstre bak: Torstein Notø, Sander Olafsrud og Anna Dahlum. Foran: Aurora Skogli. Fraværende: Thea Martine Buvik og Mathilde Håheim Jørstad

Sosiale arrangementer sørger for å skape gode opplevelser for ALLE psykologistudenter. Vårt viktigste mål er å skape en arena hvor alle føler seg velkommen og inkludert. Dette gjør vi gjennom å arrangere både festligheter og kosekvelder på tvers av trinnene. Våre tradisjoner er alt fra tilfeldig sammenkomst til stipendpils med quiz. Samtidig ønsker vi stadig å etablere nye tradisjoner med psykologistudentene. Vi er ansvarlig for all gjennomføring av sosiale arrangementer. Dette går blant annet ut på planlegging, logistikk, inngå gode avtaler med aktuelle aktører, gjennomførelse og oppfølging.

SPORTSLIGE ARRANGEMENTER

Fra venstre bak: Eirik Løes Sørby, Anna Kristine Eid Strøm og Christopher Børresen. Foran: Madeleine Southorn.

Sportslige arrangementer arrangerer ulike sportslige aktiviteter for studentene. Våre oppgaver er å legge til rette for et trygt og godt fellesskap gjennom samarbeid, mestring og utfordringer. Dette får vi til ved å ha fokus på lavterskel-aktiviteter som alle kan være med på. For eksempel ulike turneringer i form av kanonball og innebandy, eller tur til trampolinepark.

PR

Fra venstre: Anna Linde Tveiten, Sofie Moen og Sara Wennes

PR sine hovedoppgaver er i all hovedsak å promotere og fremme SPU, noe som vil si at vi er ansvarlig for at studentene får med seg hva som arrangeres i linjeforeningen. Dette gjør vi ved å stå på stand, lage facebookarrangementer og promotere på sosiale medier. Vår hovedplattform er likevel denne nettsiden, og her legger vi ut alt fra faglige innlegg til bildedryss fra ulike arrangementer. Spons er også inkludert i PR-jobben, og derfor har vi både Nikkers og Spenst bakpå ryggen på SPU-genserne.

Lederne for de forskjellige gruppene

Hvis du har noen spørsmål eller innspill til noen av gruppene, er det altså først og fremst disse du kan ta tak i eller sende en melding til:

Fra venstre: Madeleine Southorn, Torstein Notø og Sofie Moen

I år er det disse tre som har lederrollene i SPU. Madeleine er leder for sportslige arrangementer. Sofie er leder for PR. I tillegg til å være leder for hele SPU, fungerer også Torstein som leder for sosiale arrangementer. Har du noe på hjertet – send oss melding på Facebook eller send en mail til spu.leder@gmail.com.

Dette var presentasjonen av årets SPU styre! Det er bare å huke tak i oss om du har noen spørsmål eller om det skulle være noe annet. Vi tar også gjerne imot tilbakemeldinger – både positive og negative.

————————————————-

Vi ønsker og å legge til litt informasjon om SPU generelt, da et slikt introduserende innlegg forsvant i semesterstart-stresset 🙂

SPU er psykologistudentenes linjeforening ved Høgskolen i Innlandet. Styret sin samlede hovedoppgave er å skape en plattform der psykologistudentene kan møtes og bli kjent på tvers av både klasse og gjenger. Her jobber alle undergruppene sammen for å nå dette målet.

For dere som ikke er så godt kjent med nettsiden enda, er dette en plattform der vi hovedsakelig deler to former for innlegg:

  1. Faglige innlegg med informasjon om for eksempel master-muligheter etter endt bachelor eller utveksling,
  2. Innlegg om hva vi arrangerer og holder på med i SPU, som for eksempel bilder som blir tatt på arrangementer eller hvilke datoer du må holde av i løpet av semesteret.

Hvis du vet om noen som kunne skrevet et innlegg for oss, som også er interessant og relevant for oss psykologistudenter, må du ikke nøle med å ta kontakt. Det kan du gjøre på Facebook-siden vår eller sende en mail til promotering.spu@gmail.com!

Vi er i gang med å planlegge spennende ting for neste semester. Vi håper du vil ta del i dette ved å møte opp på arrangementene og følge med på nettsiden vår. Enn så lenge anbefaler vi deg å følge oss på Instagram og Facebook.

Tusen takk for et fint semester hittil. Vi gleder oss til neste semester, og krysser fingrene for at pandemien og retningslinjer ikke begrenser oss for mye.

Stor klem fra PR-jentene<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s